Skip to main content
Blijf op de hoogte van onze avonturen !

Cycling Events

Taking Cycling Hospitality to the next level !

UniQuest – Altijd anders reizen

Cycling Hospitality Events

UniQuest maakt van u geen VIP maar een “Cycling VIP” …. In groep fietsen jullie op het officiële parcours van enkele klassiekers, net voor het echte peloton de doortocht neemt.

Ervaar het gevoel van een prof – wielrenner, wanneer u op het afgesloten circuit rijdt met het publiek die jullie toejuicht.

U rijdt over de officiële finish met foto op het podium waarna u de aankomst van het prof-peleton kan meemaken vanop de eerste rij….

Tour de France, Paris Roubaix, Vuelta, Dauphiné, ParisNice, Luik-Bastenaken-Luik behoren tot de mogelijkheden !

Tailor Made Cycling Trips & Events

Onze voorliefde voor de fiets, heeft ons de afgelopen jaren heel wat Cycling Events doen organiseren.

Hierbij focussen we vooral op nieuwe, verrassende en uitdagende fietsbestemmingen (naast de klassiekers uiteraard), waarbij we steeds nieuwe & gepersonaliseerde routes uit tekenen in functie van de specifieke wensen of mogelijkheden van de groep.

Fietsplezier staat centraal, naast een persoonlijke service, professionele omkadering/materiaal en een organisatie van A tot Z.

Contacteer Traveller/Cyclist Jeroen & ontdek hoe we je kunnen helpen en verrassen met onze manier van aanpakken !

Fietstransport

We beschikken over een eigen fietstransport voor in totaal 21 Fietsen  (MAN bestelwagen)

Hiervoor gebruiken we het Fix – Fork systeem, waarbij de fiets op een uiterst efficiënte manier kan ingeladen worden en veilig vervoerd worden.

De wagen kan ook gewoon gehuurd worden zonder chauffeur: ideaal dus als jullie met vrienden of met de fietsclub er een weekend of langer willen op uit trekken. Bovendien kunnen er nog eens max 7 personen mee met de bestelwagen en door het hoge dak,  kan er naast de fietsen ook nog bagage mee in de laadruimte.

De bestelwagen is tevens met een trekhaak uitgerust; desgewenst kunnen we een extra aanhangwagen voorzien, zodat er tot 50 fietsen in totaal vervoerd kunnen worden !